Midden-Drenthe voor elkaar

We hebben goed nieuws! Op 1 september 2021 komt er in de gemeente Midden-Drenthe een heel nieuw online platform voor vrijwillige inzet:
Midden-Drenthe voor elkaar. Dit is hét platform voor alle vrijwillige inzet in Midden-Drenthe. Het vervangt de huidige vacaturebank van het Servicepunt Vrijwilligerswerk. En het leuke is….het biedt veel meer!

Midden-Drenthe voor elkaar is het platform voor iedereen die graag iets wil doen voor een ander. Iets gezelligs, iets nuttigs of iets leerzaams. Verenigingen, clubs en vrijwilligersorganisaties kunnen via het platform nieuwe vrijwilligers werven. Inwoners die wat extra hulp nodig hebben, kunnen zelf op het platform een oproep plaatsen. Of laten plaatsen door bijvoorbeeld familie of hulpverlener. Ook kun je als inwoner zelf actief je hulp aanbieden.

Het platform is voor alle inwoners van Midden-Drenthe. Iedereen die op zoek is naar vrijwilligers of zelf graag iets wil doen is welkom!

Instructiebijeenkomsten

Het platform Midden-Drenthe voor elkaar vervangt de oude ‘vrijwilligersvacaturebank’. Voor jullie verandert er dus het een en ander! Het plaatsen van vrijwilligersvacatures of oproepjes voor hulp doen jullie straks zelf. Wij leren je graag hoe je het nieuwe platform kunt gebruiken. Hiervoor organiseren wij een aantal instructiebijeenkomsten. Aanmelden kan tot uiterlijk vier dagen voor de bijeenkomst. Na aanmelding ontvang je bericht van ons met meer informatie.