A A A

Vrijwilligers gezocht!

Om AutoMaatje uit te voeren, kunnen wij niet zonder de hulp van vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar vrijwillige chauffeurs en matchmakers. Wat gaat u doen?

Chauffeurs
Als chauffeur vervoert u plaatsgenoten uit uw eigen omgeving die zelf moeilijk de deur uit kunnen. Deze plaatsgenoten hebben vaak geen eigen vervoer of kunnen door gezondheidsproblemen geen gebruik meer maken van andere vormen van openbaar vervoer. U vervoert uw plaatsgenoten met uw eigen auto. Uw plaatsgenoot betaalt een vergoeding van 0,30 cent per kilometer voor de reiskosten. U bepaalt zelf hoe vaak u wilt rijden. Dit kan variëren van een aantal ritten per week tot een rit per maand, die keuze is aan u!

Matchmakers
Als matchmaker gaat u een vervoersverzoek van een inwoner die zich heeft aangemeld koppelen aan een vrijwillige chauffeur die in het dorp of de omgeving woont. Dit kunt u doen vanuit uw eigen huis. U kijkt op werkdagen na 13.00 uur in het aanmeldsysteem of er nieuwe vragen zijn ingezet voor uw dorp of omgeving.

Iets voor u?
Meld u dan nu aan! Wilt u eerst nog wat meer informatie? Ook dat kan. In beide gevallen kunt u contact opnemen met Wim Martin Scholma, consulent AutoMaatje, via 088 16 51 200 of wm.scholma@welzijnswerkmd.nl.