A A A

De Bijblijver

De Bijblijver van Welzijnswerk Midden-Drenthe is de informatiegids voor oudere inwoners van de gemeente Midden-Drenthe. De gids geeft informatie over hoe u zoveel mogelijk zelfredzaam kunt blijven. Wat er in de gemeente Midden-Drenthe aan hulp of ondersteuning mogelijk is. En hoe u dit kunt aanvragen of regelen. Ook staat er in de Bijblijver welke activiteiten georganiseerd worden. Vanaf nu kunt u zich ook digitaal aanmelden voor deze activiteiten. Klik hiervoor op agenda (blauwe menubalk bovenin). De activiteiten zijn onderverdeeld in dezelfde categorieën als in de Bijblijver. U kunt ook op de website filteren op deze categorieën.

De Bijblijver - januari 2018
Klik op de afbeelding om de
Bijblijver te lezen.

 

voorpagina BB jan 2018

 

De Bijblijver - juni 2018
Klik op de afbeelding om de
Bijblijver te lezen.

voorpagina BB juni 2018

 

 

Heeft u na het lezen van deze Bijblijver nog vragen of heeft u behoefte aan advies of hulp? Neem dan contact op met de locatie van Welzijnswerk bij u in de buurt.

 

De Thuisblijver

In januari 2017 is de eerste editie van de Thuisblijver verschenen. De Thuisblijver is een initiatief van 12 partners op het gebied van welzijn, wonen en zorg in Midden-Drenthe. Het is een gratis tijdschrift met praktische tips en mooie verhalen over langer thuis wonen. Het tijdschrift is aan huis bezorgd bij alle inwoners van 60 jaar en ouder. Daarnaast is de Thuisblijver af te halen op verschillende publieke plaatsen (huisartsen, bibliotheek enz.) in de gemeente. De digitale editie kunt u hier lezen. Wilt u graag een papieren versie ontvangen? Neem dan contact op met een van onze locaties.

De Thuisblijver - januari 2017
Klik op de afbeelding om de Thuisblijver te lezen.
Voorkant Thuisblijver
De Thuisblijver - september 2017
Klik op de afbeelding om de Thuisblijver te lezen.
Voorkant TB2
De Thuisblijver - maart 2018
Klik op de afbeelding om de Thuisblijver te lezen.
Omslag Thuisblijver 3