De leefstijlcoach

Hoe leef je zo gezond mogelijk? Wat moet je daarvoor doen? En misschien zelfs wel laten? Als je gezond eet en beweegt dan zit het toch wel goed met je leefstijl? Of.. is er meer voor nodig? En welke stappen zijn er mogelijk om je gezondheid in stand te houden of te verbeteren? Nog nooit waren er zoveel vragen over gezondheid. En over de vele keuzes die er zijn. Zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want hoe bereik je een gezondere leefstijl die vol te houden is? En die ook nog eens leuk blijkt te zijn?

Leefstijlcoach Roelie Kuipers deelt graag haar kennis over (kleine) positieve leefstijlveranderingen die grote gevolgen kunnen hebben. Ook beantwoordt ze graag uw vragen. En via de website van Welzijnswerk, de krant van Midden-Drenthe en andere informatiekanalen wordt u op de hoogte gehouden van bestaande en toekomstige leefstijlactiviteiten. Maar natuurlijk kunt u, wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, ook zelf contact met Roelie opnemen via 088 – 16 51 200 of  r.kuipers@welzijnswerkmd.nl. 

Gezond in Midden-Drenthe
Roelie maakt onderdeel uit van het team Gezond in Midden-Drenthe. Dit team bestaat uit leden die zich bezighouden met bewegen en leefstijl en ondersteunt bijvoorbeeld  (sport)verenigingen, gezonde activiteiten bij scholen of beweegactiviteiten. Ze versterken de samenwerking tussen verschillende organisaties die met gezondheid en bewegen te maken hebben. Ook proberen ze plannen en ideeën vanuit de samenleving verder te brengen. Meer weten? Kijk dan op de website: www.gezondinmiddendrenthe.nl of ga naar de facebookpagina.