Trainingen

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd biedt het maatschappelijk werk verschillende sociale vaardigheidstrainingen aan. 

schatjes, katjes, watjes

Schatjes, katjes, watjes is een sociale vaardigheidstraining voor basisschoolkinderen uit groep 5 en 6. In deze training oefenen ze door middel van spel en praten allerlei sociale vaardigheden. Hierbij wordt er ook gekeken naar de individuele behoefte van elk kind. Deze speelse training bestaat uit acht bijeenkomsten met minimaal 6 en maximaal 10 kinderen. De training vindt plaats op woensdagmiddag van 14.45 uur tot 16.15 uur. Op 5 februari 2020 start er een nieuwe training. U kunt uw kind hier zelf voor aanmelden.
 

power kidzzz

Power kidzzz is een sociale vaardigheidstraining voor basisschoolkinderen uit groep 7 en 8. In deze training oefenen ze door middel van spel en praten allerlei sociale vaardigheden. Hierbij wordt er ook gekeken naar de individuele behoefte van het kind. De Power Kidzzz training bestaat uit acht bijeenkomsten met minimaal zes en maximaal tien kinderen. De training vindt plaats op woensdagmiddag van 14.45 tot 16.15 uur. Op 8 april 2020 start er een nieuwe training. U kunt zelf uw kind hiervoor aanmelden. 

Meer informatie

De trainers van deze groepen zijn gecertificeerde groepstrainers. Alle trainingen worden gegeven in het gebouw van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) aan de Nassaukade 4 in Beilen. Voor de trainingen wordt een eigen bijdrage van 50 euro gevraagd. Bij financiële problemen is het altijd mogelijk om te overleggen over de hoogte van de eigen bijdrage. De trainingen gaan door als er voldoende deelnemers zijn. Zijn er te weinig aanmeldingen? Dan wordt de startdatum verschoven. Meedoen aan de trainingen kan na een intakegesprek met de trainers.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met de FrontOffice van het CJG. U kunt bellen naar 0593 52 22 62 of mailen naar fo.cjg@middendrenthe.nl.