Nieuws

29 september 2020

Meld je aan: webinar Alle ballen in de lucht. Hoe dan?!

Op donderdag 8 oktober 2020, om 20:00 uur, organiseert het CJG Midden-Drenthe de webinar ‘Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!’ van de Family Factory. Alle vaders en moeders uit Midden-Drenthe zijn van harte welkom om de gratis webinar bij te wonen!

100 dingen tegelijk

Is jouw leven als vader of moeder ook zo hectisch en overvol? Word jij ook helemaal gestoord van het gevoel 100 dingen tegelijk te moeten doen? Hoe houd je het leuk, krijg je werk gedaan én zorg je dat je niet volledig opgebrand raakt? Dat leer je tijdens deze webinar.

Toepasbare stappen

Het wordt een webinar waar we een uur ingaan op de uitdagingen die ontstaan zijn door de Coronacrisis én hoe je die te lijf gaat. Op basis van praktische stappen ga je ervaren hoe je afrekent met het gevoel dat alles tegelijk moet gebeuren.

Week van de Opvoeding

Het CJG Midden-Drenthe organiseert de webinar in het kader van de Week van de Opvoeding (5 t/m 11 oktober). Het thema dit jaar is ‘Staan en opvallen;’ opvoeden is hard werken. Soms gaat het met vallen en opstaan. Met de webinar ‘Alle ballen in de lucht’ willen we ouders een steuntje in de rug geven. Want opvoeden is vooral ook genieten, oftewel: ‘Staan en Opvallen!’

Praktische informatie: De webinar is op donderdag 8 oktober 2020 om 20:00 uur. Het duurt ongeveer 60 minuten. Meer informatie vind je op de website van de Family Factory. Wil je je aanmelden? Dat kan via dit online aanmeldformulier.

Terug