A A A

Jongerenfilmkamp 2017

28 juni 2017
De Jongeren Filmstudio Beilen, onderdeel van de Beiler Video Club, organiseert ook dit jaar weer een Jongeren Filmkamp.

Het kamp vindt plaats in de herfstvakantie (24 tot en met 27 oktober). Tijdens dit kamp ga je in groepjes zelf films maken. Dit kan een speelfilm zijn maar ook een muziekclip of een documentaire. Jullie bedenken zelf het script, zorgen voor de rol- en taakverdeling. Samen met je begeleider zorg je ervoor dat de film op vrijdag helemaal klaar is. Dat betekent wel flink doorwerken, soms tot in de kleine uurtjes.

Daarnaast krijg je ook leuke filmworkshops. Je mag je eigen camera meenemen maar dat hoeft niet. Er zijn genoeg camera's/lichtinstallatie en ander materiaal aanwezig.

Naast het filmen is er natuurlijk ook tijd om samen plezier te maken.

Wist je dat de films die vorig jaar gemaakt zijn diverse prijzen hebben gewonnen? Zo was er een derde plaats voor een van de films bij de kunstbende Drenthe. Een andere film kreeg een tweede plaats bij de regionale wedstrijd van NOVA-Noord. Daar hebben ze een ook nominatie gekregen voor de landelijke selectie van NOVA 2017.

Iedereen kan meedoen, het maakt niet uit waar je woont en op wat voor school of je zit , als je maar 12 jaar of ouder bent (of in groep 8 zit).

Wij hebben er weer zin in , jullie ook? Geef je dan zo snel mogelijk op maar uiterlijk voor 1 september want dan kunnen wij een goede locatie gaan vastleggen voor jullie.

De prijs is inclusief. Voor leden van de Beiler Film Studio  kost het kamp 60.00 euro en voor niet-leden 85.00 euro.

Deelname op volgorde van binnenkomst en vol is vol.

Voor inlichtingen en het opgaveformulier  kun je contact opnemen met  Bianca van Gelderen via bvgelderen@planet.nl of 0593-332116.

Terug naar overzicht