A A A

Zorgcafé Beilen op 13 maart

09 maart 2018
Op dinsdag 13 maart wordt er weer een zorgcafé georganiseerd in het Karspelhuis aan de Karspelstraat in Beilen. Met als titel: Ooit een normaal mens ontmoet .... en beviel 't? De zaal is open vanaf 19.00 uur en de avond begint om 19.30 uur.

Wat is normaal en wat niet? Dat is waar het in dit Zorgcafé over gaat. Jos Haverkort, bevlogen en ervaren trainer bij Indigo, vraagt jong en oud om op zoek te gaan naar datgene wat je wel wilt en kunt, in plaats van te focussen op wat je moeilijk vindt en je belemmert.

Niet achter de geraniums of het beeldscherm blijven zitten, maar proberen om vanuit je eigen levenservaring op een positieve manier invulling te geven aan het leven. Soms makkelijker gezegd dan gedaan… Schuilt er ook een Hendrik(a) Groen in jou?

Deze avond is voor iederéén die geïnteresseerd is in het herkennen en voorkomen van een dip of depressie bij zichzelf of een ander, voor vrijwilligers, mantelzorgers en andere belangstellenden

Koffie en thee staan klaar en er is volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Aanmelden vooraf is fijn (g.tenhoeve@welzijnswerkmd.nl), maar niet verplicht. De toegang is gratis.

Meer informatie? Bel of mail met Grietje ten Hoeve: g.tenhoeve@welzijnswerkmd.nl of 088 16 51 200.

 

 

 

Terug naar overzicht