A A A

Workshopmarkt PAUW! in de Voorhof

22 maart 2018
Op vrijdagavond 20 april vindt van 19.00 – 21.00 uur de workshopmarkt PAUW! plaats in de Voorhof (Hoogeveenseweg 4) in Westerbork. Deze avond is bedoeld voor alle vrijwilligersgroepen in Midden-Drenthe die activiteiten organiseren in hun eigen dorp.

PAUW!
Vanaf 2018 zijn de drie voormalige workshopprojecten Kunst in de club, Art2Start en Deurdoen met Kunst samengevoegd tot PAUW!. PAUW! is een project van Welzijnswerk Midden-Drenthe. Het project biedt diverse workshops aan op het gebied van kunst en cultuur. Dit gebeurt in samenwerking met lokale workshopgevers/kunstenaars. Het doel van dit project is om inwoners, op een laagdrempelige manier, kennis te laten maken met kunst en cultuur in eigen dorp.

Workshopmarkt
De workshopmarkt is bedoeld om iedereen (opnieuw) kennis te laten maken met de betrokken workshopgevers en hun aanbod. Tijdens de markt worden mini-workshops georganiseerd zodat u kunt ervaren welke mogelijkheden er allemaal zijn. Het bezoeken van de workshopmarkt is op uitnodiging. Mocht u deze niet hebben ontvangen, maar wel graag een bezoek willen brengen, bent u natuurlijk van harte welkom. Neem dan wel even contact op met Ilse Koekoek via i.koekoek@welzijnswerkmd.nl.   

Terug naar overzicht