A A A

Een beroerte en dan...

05 november 2018
Op dinsdag 13 november vindt er weer een zorgcafé in Beilen plaats. Het thema van deze avond is: Een beroerte en dan... U bent van harte welkom aan de Hofstraat 19 in Beilen. De avond begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Gastsprekers deze avond zijn Joseba Meertens en Nelleke v/d Wetering, CVA nazorgverpleegkundigen. Beide spreeksters komen tijdens hun werk dagelijks in aanraking met mensen die een beroerte hebben gehad. Zij zien mensen en hun naasten in de thuissituatie. Tijdens deze avond vertellen zij over de zichtbare en onzichtbare gevolgen van een beroerte. Waar kun je mee te maken krijgen, hoe ga je daarmee om en wie kunnen helpen? Het belooft een informatieve en leerzame avond te worden waarin ook voldoende ruimte is voor vragen vanuit het publiek.

Wat is het zorgcafé?

Het zorgcafé is een ontmoetingsplaats waar u:

  • informatie kunt krijgen over uiteenlopende ziektebeelden;
  • vragen kunt stellen;
  • kennis kunt delen;
  • ervaringen kunt uitwisselen.

Voor wie?

Het zorgcafé Beilen is er voor alle inwoners van Beilen die op zoek zijn naar informatie of ervaringen willen delen. Mantelzorgers, hulpverleners, vrijwilligers en geïnteresseerden, iedereen is van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.welzijnswerkmd.nl of www.alzheimer-nederland.

Terug naar overzicht