A A A

Opening ontmoetingscentrum de Karspelhof

04 december 2018
Op maandag 3 december vond de officiële opening plaats van het nieuwe ontmoetingscentrum van Welzijnswerk Midden-Drenthe aan de Hofstraat 19 in Beilen. Tijdens deze opening werd ook de naam van het nieuwe ontmoetingscentrum onthuld; de Karspelhof.

Een nieuw ontmoetingscentrum, op een centrale plek in Beilen. Niet alleen bedoeld voor ouderen, maar voor alle inwoners. Dat is waar we met de Karspelhof naar toe willen. Inmiddels vinden er vanaf de zomer al vele activiteiten plaats. Veel gebruikers van het gebouw waren dan ook aanwezig bij de officiële opening. Zij ontvingen de felicitaties van onder andere wethouder Bouwman, Bothilde Buma (Woonservice) en Wil Noorman (voorzitter Welzijnswerk Midden-Drenthe).

Onthulling van de naam

Hoe wel het gebouw inmiddels al volop gebruikt wordt, had het pand nog steeds geen naam. In de zomer is er een speciale prijswedstrijd uitgeschreven voor het bedenken van de nieuwe naam. Emko Dolfing onthulde samen met prijswinnares Anita Perdon dat het gebouw vanaf nu de Karspelhof genoemd kan worden.

Terug naar overzicht