Ouderen aan zet; gaat u de uitdaging aan?

Heeft u een goed idee om een leuke ontmoetingsactiviteit door, voor of met ouderen te organiseren deze zomer? Neem dan contact op met de ouderenwerkers van Welzijnswerk Midden-Drenthe. Zij organiseren het project: Ouderen aan zet. Ouderen, verenigingen, organisaties en mensen die zich willen inzetten voor ouderen in Midden-Drenthe kunnen namelijk geld aanvragen. Om zo een coronaveilige activiteit te organiseren in de zomer. Gaat u de uitdaging aan?

Ouderen aan zet
De coronacrisis raakt veel ouderen. Veel activiteiten en daarmee ook sociale ontmoeting vallen weg. Wij vinden het vanuit het ouderenwerk belangrijk om oog te hebben voor ouderen en willen kijken naar wat er in deze tijd nog wel mogelijk is. Vanuit deze gedachte ontstond het idee voor het project Ouderen aan zet. Voor dit project is in totaal €5000,- beschikbaar.

Hoe werkt het?
We dagen u uit om met creatieve ideeën te komen voor ontmoetingsactiviteiten voor ouderen deze zomer. De activiteit moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • De activiteit richt zich op zelfstandig wonende ouderen/senioren.
  • De activiteit vindt plaats volgens de dan geldende coronamaatregelen.
  • De activiteit heeft een open karakter.
  • De activiteit zorgt voor ontmoeting.
  • De activiteit vindt plaats in de gemeente Midden-Drenthe.
  • U vult na afloop ons evaluatieformulier in.

Is dit het geval? Download dan hier het aanvraagformulier en stuur hem terug naar info@welzijnswerkmd.nl. Na uw aanvraag wordt er contact met u opgenomen. Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 20 juni. Voor 25 juni krijgt u bericht of uw aanvraag toegekend wordt. OP=OP.

Komt u er niet uit of wilt u graag dat we met u meedenken? Dat kan! Bel dan naar 088 16 51 200 en we helpen u graag verder!