Positieve gezondheid

Onze ouderenwerkers gaan graag met u in gesprek. We spreken over wat voor u echt belangrijk is. We nemen hiervoor de tijd die nodig is. 

Al onze werkers maken gebruik van positieve gezondheid. Dit is een manier om breder naar uw gezondheid en welzijn te kijken. Gezondheid en welzijn gaan  bijvoorbeeld over goed in je vel zitten, over omgaan met tegenslagen, over erbij horen, over contacten hebben en over zinvol bezig zijn. Kortom het gaat er om dat u zich gezond en vrolijk voelt op de manier die bij u past. 

Soms zijn er periodes in uw leen waarin het prettig is om terug te kijken op uw leven. Ook kan het prettig zijn om naar uw leven nu te kijken. Of om na te denken over wat u in de toekomst zou willen.

Het kan prettig zijn om hier samen met iemand over te spreken. Gewoon even een luisterend oor, of iemand die met u meedenkt. Als u wilt kunt u ook eerst zelf kijken hoe het met uw welzijn in brede zin is. De test op mijn positieve gezondheid geeft u een overzicht van hoe u vindt dat het met u gaat. 

https://mijnpositievegezondheid.nl/tools/mijn-positieve-gezondheid/

Positieve gezondheid

Wilt u graag eens praten met een van onze ouderenwerkers? Neem dan contact met ons op. Dat kan via ons algemene nummer: 088 16 51 200. Maar u kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Klik hier voor onze gegevens.