A A A

PAUWlogo

 

 

Aanbod PAUW!
 

Foto      

Jacqueline Zwiebel

KreaKracht

info@kreakracht.nl

(06) 12 41 61 30

www.kreakracht.nl

PAUWfacebook

      Diverse creatieve en technische workshops, waarbij divers gereedschap wordt gebruikt en vaak zaken worden gemaakt die iets doen, van licht geven tot bewegen. Bijvoorbeeld bewegende robotjes, mini-lampjes, rijdende flessenauto’s etc.
  
 
  
  

Elly Meesters

Atelier Creatieve Expressie

creatieve-expressie@live.nl

(06) 16 27 63 21

www.creatieve-expressie.nl

 Diverse creatieve workshops met onder andere Diams 3d verf, foam klei en vele andere materialen. In overleg is er van alles mogelijk. Tijdens de activiteiten staan het spelen en ontdekken en vooral het plezier centraal
  
 
  
  

Jacob van der Veen

Vayne Art and Photos

jacob.vanderveen@live.nl

(0593) 33 26 11

www.vaynearts.webklik.nl 

 

Aquarelschilder en Fotograaf.
Op locatie tekenen van portret of karikatuur.

    
 
  

Paula van der Kuur

Singeleer

info@singeleer.nl 

(06) 23 94 83 87

www.singeleer.nl 

 

Het Drentse woord singeleer staat voor 'bijzonder en makkelijk' en dat is precies wat ik wil uitdrukken met het bedrijf. Mensen laten zien en ervaren dat het niet moeilijk hoeft te zijn om zelf iets moois te creëren. Singeleer is een bedrijf dat vanuit Midden-Drenthe creatieve workshops aanbiedt op het gebied van polymeerklei (Fimo-klei).

    
 
  

Hilde Plugge

Bonte Bedoeling

bontebedoeling@hotmail.com

(06) 14 72 97 61

www.bontebedoeling.nl

 

Bij de Bonte Bedoeling kan je terecht voor heel veel creatieve workshops. Al jaren geef ik met veel plezier workshops aan jong en oud.

  
 
  
  

Giny Alberts

De Tekentafel

info@ginyalberts-coaching.nl

(0592) 41 52 53  

(06) 15 86 96 38

www.ginyalberts-coaching.nl 

 

Persoonlijke coaching met accent op coaching 40 plus, creatieve coaching, groep- en teamverbinding, workshops / cursussen, kunstzinnige vormgeving. Zowel zakelijk als privé. Het resultaat van mijn expertise voor jou is dat je je beter gaat voelen, dit beïnvloedt je leven positief zowel in werk- als privésituatie.

  
 
  
  

Diny Gerding

Strovlechten

diny@strovlechtwerk.nl

(0593) 52 31 27

www.strovlechtwerk.nl 

 

Strovlechten is een eeuwenoude techniek. Sinds vele duizenden jaren voor Christus wordt er met stro gevlochten. Vroeger werden er oogstsymbolen van gevlochten om de Godin van het koren, Ceres, gunstig te stemmen. Wanneer je het stro nat maakt, kun je er mee vlechten.

  
 
  
  

Annelien Grit

Bezige Bij Annelien

anneliengrit@gmail.com

(0592) 41 47 00

PAUWfacebook

 

Workshops op creatief gebied voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Van glas schilderen tot figuren maken van stenen of schelpen of wol vilten, er is veel mogelijk!

  
 
  
  

Anje Hubers

Anje’s Taart & Zo

anjehubers67@hotmail.com

(0592) 41 25 68 

(06) 29 87 46 28 

PAUWfacebook

 

Ik maak sinds een paar jaar professioneel taarten en andere baksels waaronder veel taarten of vlaaien voor verjaardagsfeesten.

  
 
  
  

Anja Moes

Werken met natuurlijke materialen

a.moes@ziggo.nl

(0593) 52 72 36

 

Mijn workshops betreffen vaak thematische bijeenkomsten waar bloem en blad centraal staan. Er staat altijd een bepaalde techniek centraal en de basis die ik verzorg is voor iedereen hetzelfde. Het is de bedoeling dat de cursus zelf op zoek gaat naar materialen. Zelf op zoek gaan bevordert namelijk het eigen inzicht maar geeft ook veel plezier en eigen invloed.

  
 
  
  

Hennie Peeks

Strovlechten

henniepeeks@hotmail.com

(0593) 55 22 74

 

Strovlechten is een oude traditie van vroeger. We gaan aan de slag met verschillende materialen waarmee we mooie oogstsymbolen kunnen maken.  

    
 
  

Sportique

Dansworkshops

fitness@sportique.nu

(0592) 41 31 25

www.sportique.nu

 

Sportique is een fitness- en danscentrum in Bovensmilde met een breed aanbod, zoals fitness, groepslessen (bijvoorbeeld spinning, pilates of conditietraining), dans (peuter-, kleuter- en kidsdance, streetdance, breakdance), outdoor activiteiten (sportief wandelen, hardlooptraining, mountainbike clinics) en sportieve feesten (meestal gekoppeld aan een thema, Piraten of Prinsessen, Sport- en Spel en Voetbalfeestjes).

    
 
  

Janny van der Veen

Groen Decor Zwiggelte

groendecorzwiggelte@hotmail.com

(0593) 33 17 87 

(06) 13 15 62 44

 

Met verschillende natuurlijke materialen kun je zelf een uniek object maken. Tijdens de workshop leer je technieken en kun je optimaal gebruik maken van je eigen creativiteit. De workshops zijn voor alle leeftijden.

  
 
  
  

Marianne Nicolai

Zumba en Yoga

mariannenicolai@hotmail.com

(06) 52 32 25 29

 

 

Yoga zweverig? Helemaal niet! Yoga betekent ‘verbinden’. De balans tussen ontspanning en inspanning, lichaam en geest, voelen en denken. (lichaamsoefeningen en ademhalingsoefeningen en is bijvoorbeeld goed voor stressvermindering, spierkracht en lenigheid.)

Zumba betekent letterlijk ‘snel bewegen en lol hebben’. Tijdens een workshop leer je basispassen van o.a. Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton en Samba.

    
 
  

Hanneke Broer

BROER Styling & Events

info@broerstylingevents.nl

(06) 40 32 63 97

www.broerstylingevents.nl

 

Door het maken van eigen decoraties en werken met decoratiemateriaal benadruk je een bepaald thema. Tijdens een workshop zullen er decoraties gemaakt worden in een thema. Deze decoraties zullen ook geëtaleerd worden. Er zijn verschillende etaleertechnieken die geoefend worden tijdens de etalageworkshop. Te denken valt aan: het aankleden van een etalagefiguur, werken met decoratiemateriaal en het presenteren van te verkopen producten.

    
 
  

Marcel Fibbe

Tekenen & Schilderen

(0592) 42 02 43

 

Cursussen en workshops op het gebied van: schilderen, pastelkrijt en cartoontekenen.

    
 
  

Janet Kammer

Schilderen

t.kammer@kpnplanet.nl

(0593) 56 24 39

 

Workshops op het gebied van glasschilderen, Porselein schilderen, Papier en Textiel