A A A

Kunst in de Club

Wil jij als vrijwilliger een leuke, culturele en kunstzinnige workshop/cursus inhuren voor kinderen uit je eigen dorp in de gemeente Midden-Drenthe?

Dan is dit je kans!

Wat is Kunst in de Club?
Kunst en de Club is een kunst- en cultuurproject voor het kinderwerk in de gemeente Midden-Drenthe. Binnen het project Kunst in de Club maken kinderen op een laagdrempelige manier kennis met verschillende kunst en cultuurvormen in de breedste zin van het woord. Het doel is om kinderen stimuleren hun talenten te ontdekken en deze verder te ontwikkelen.

Voor wie?
Kunst in de club is voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd die wonen in de gemeente Midden-Drenthe.

Hoe werkt het?
Kunst in de Club heeft een aanbod met daarin verschillende workshops/cursussen specifiek gericht op de doelgroep kinderen. Het aanbod waar uit je kan kiezen staan vermeld op de website.

Besturen of werkgroepen van kinderwerk kunnen een workshop kiezen uit het aanbod van Kunst in de Club. De vrijwilliger van het kinderwerk neemt vervolgens zelf contact op met de workshophouder/kunstenaar om de workshop in te plannen en verder te organiseren.

Klik hier voor het aanbod kunstenaars en/of workshops.

Klik hier voor het formulier om een workshop te boeken.

Voor jongeren
Het succesvolle project Kunst in de Club gericht op de kinderen in de basisschoolleeftijd is gestart in 2004 en is sinds 2008 opgenomen in het reguliere aanbod. In navolging van dit succes kwam vanuit de tienerwerkgroepen de vraag om een Ilse Koekoekaanbod te ontwikkelen voor tieners. Deze vraag heeft in 2010 geleid tot de start van het project Art2start. Voor meer informatie neem een kijkje op de pagina van Art2start.

Meer informatie of contact?
Voor meer informatie, vragen en of wijzigingen kunt u contact opnemen met Ilse Koekoek, contactpersoon Kunst in de Club. E-mailadres: i.koekoek@welzijnswerkmd.nl