Disclaimer

De gegevens op deze website zijn uitsluitend bestemd ter algemene informatie. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de op deze website verstrekte informatie of van links naar websites van derden.

Privacy
Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw gegevens, wanneer deze worden verwerkt rondom het gebruik van deze site. Wij zijn geïnteresseerd in de bezoekers van onze site. Informatie over uw bezoek aan onze site wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Wij zullen deze nooit gebruiken ter identificatie van individuele personen.

Copyright
Welzijnswerk Midden-Drenthe heeft het auteursrecht op de informatie die via de website is verstrekt, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van ons openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.