Ik doe mee aan Maatwerk

U bent aangemeld bij Maatwerk door uw consulent Werk van de gemeente Midden-Drenthe. Er is eerst een overdrachtsgesprek met zowel de consulent Werk als de consulent van Maatwerk. Na een intakegesprek met de consulent van Maatwerk wordt u uitgenodigd voor een introductietraining 'Samen op stap' of vinden er vervolggesprekken plaats.

En hoe gaat het verder?

Tijdens de trainingen of gesprekken komt u er achter wat u precies wilt en wat de mogelijkheden zijn. Samen met de consulent maakt u een plan, waarin precies staat omschreven:

  • Wat uw wensen en mogelijkheden zijn.
  • Welk doel u wilt bereiken.
  • Hoe dit kan worden bereikt.

De conclusie kan zijn dat u vrijwilligerswerk gaat doen om uw doel te behalen. Maar ook een training, een cursus of een andere activiteit is mogelijk.

Begeleiding

Tijdens uw deelname aan Maatwerk wordt u intensief begeleid. De consulent houdt zeer regelmatig contact met u om te horen of alles naar wens verloopt en om te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de consulent van Maatwerk, Margreet Teunissen op telefoonnummer 088 16 51 200 of stuur een e-mail naar: info@welzijnswerkmd.nl