A A A

Welzijnswerk Midden-Drenthe

Welzijnswerk Midden-Drenthe is er voor iedereen. Wilt u iets voor een ander doen? Hebt u een idee om, misschien samen met anderen, iets voor uw wijk of dorp te organiseren? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er op dat gebied zijn en kunt u wel wat advies of hulp gebruiken? Neem dan contact op met de medewerkers van Welzijnswerk Midden-Drenthe. Zij denken graag met u mee en kunnen u adviseren bij bijvoorbeeld het ontwikkelen en organiseren van activiteiten in uw wijk of dorp.

Maar ook als u zelf wel wat hulp kunt gebruiken kunt u bij Welzijnswerk terecht. Dit kan zijn omdat u ziek bent of omdat sommige dingen, naarmate u ouder wordt, wat minder makkelijk gaan. Onze medewerkers geven u graag voorlichting en advies (eventueel thuis) over de mogelijkheden die er voor u zijn.

Dorpenteams
Opbouwwerkers, jongerenwerkers, cliëntadviseurs en ouderenwerkers vormen samen de dorpenteams van Welzijnswerk. U vindt onze dorpenteams in Beilen, Smilde en Westerbork. Wij kijken graag samen met u waarmee wij u kunnen helpen!

Op deze website vindt u alle informatie over het werk van Welzijnswerk. Ook kunt u de contactgegevens vinden van onze medewerkers en van onze locaties. Heeft u een vraag en vindt u geen antwoord op deze website? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Nassaukade