Activiteiten en cursussen 

De activiteiten en cursussen bij Welzijnswerk Midden-Drenthe gaan het hele jaar door, behalve tijdens de zomerstop. Meedoen kan voor onbepaalde tijd. Voor deelname aan de activiteiten wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Klik voor het actuele programma in uw omgeving op:
Activiteitenoverzicht Beilen
Activiteitenoverzicht Smilde
Activiteitenoverzicht Westerbork

Meer informatie over de kosten en aanmelden is hier te vinden. Bij voldoende belangstelling kunnen de meeste activiteiten ook in de kleine dorpen georganiseerd worden! 

De Computersoos

Een vraag over het werken met een laptop, iPad, mobiele telefoon of tablet? De Computersoos is bedoeld voor senioren die de mogelijkheden van een computer graag willen ontdekken of een concrete vraag hebben. Meer informatie is hier te vinden.

Bijdragen overige seizoensactiviteiten

Alle overige activiteiten lopen administratief van januari t/m mei en van september t/m december. Meer informatie over de hoogte van de eigen bijdrage kunt u vinden bij de omschrijving van elke activiteit op deze website of opvragen bij Welzijnswerk Midden-Drenthe. De eigen bijdrage voor deelname betaalt u per halfjaar vooruit.

Aanmelden

Een eenmalige aanmelding is voor de vaste activiteiten voldoende. Na uw aanmelding krijgt u van ons bericht. Hierna kunt u gaan meedoen. Vaste deelnemers gaan na de zomerstop gewoon weer naar de volgende bijeenkomst toe.

Afmelden

Wilt u stoppen met een activiteit? Meld dit dan vóór 1 december of  vóór 1 april schriftelijk bij Welzijnswerk Midden-Drenthe.
Als u tussentijds stopt, wordt alleen bij zwaarwegende redenen een deel van de eigen bijdrage terugbetaald.

Meedoen aan seizoensactiviteiten

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich aanmelden voor een activiteit en/of cursus? U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. Die kunt u hier vinden. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met een locatie van Welzijnswerk bij u in de buurt. We helpen u graag verder!

Heeft u een vraag of een idee voor een activiteit of cursus? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen!