Servicepunt Vrijwilligerswerk

Het Servicepunt Vrijwilligerswerk is de plek waar iedereen met interesse voor vrijwilligerswerk terecht kan. Zo richten wij ons onder andere op het geven van informatie en advies en beheren wij het online platform Middendrenthevoorelkaar. Ook voeren wij regelmatig projecten uit en organiseren wij activiteiten zoals NLdoet. Het Servicepunt is er zowel voor vrijwilligers als voor vrijwilligersorganisaties.

U wilt vrijwilligerswerk gaan doen?

Vrijwilligerswerk biedt sociale contacten, geeft een goed gevoel en biedt de kans uw kennis, talenten en ervaring in te zetten voor een ander. De medewerkers van het Servicepunt helpen u graag bij het zoeken naar leuk, zinvol en passend vrijwilligerswerk. Kijk voor actueel vraag en aanbod eens op het online platform Middendrenthevoorelkaar. Heeft u vragen over vrijwilligerswerk? Bijvoorbeeld over welke onkostenvergoedingen er zijn, hoe het zit met de wet- en regelgeving, welke cursussen er zijn of hoe het zit met een Verklaring Omtrent Gedrag? Neem dan eens contact op met onze medewerkers, zij staan u graag te woord!

Is uw organisatie/vereniging op zoek naar vrijwilligers?

Wij kunnen u helpen met het vinden van nieuwe medewerkers en wij geven graag antwoord op al uw vragen over vrijwilligerswerk. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over PR en communicatie, over het werven en begeleiden van vrijwilligers, het opstellen van een vrijwilligersbeleidsplan of informeren over maatschappelijke stages.

Wij denken graag met u mee over wat het beste werkt voor uw organisatie.

Contact

U vindt het Servicepunt Vrijwilligerswerk aan de Nassaukade 4, 9411 KG Beilen. U kunt met het Servicepunt bellen (maandag tot en met donderdag van 08.30 - 13.30 uur en op vrijdag van 08.30 - 12.00 uur) op telefoonnummer 088 16 51 200. Of u stuurt een e-mail naar vrijwilligerswerk@welzijnswerkmd.nl. U kunt ons ook bezoeken. U kunt van maandag tot en met donderdag van 09.00 - 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 - 12.00 uur bij ons binnen lopen om een afspraak te maken.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk:

NOV servicepunt