Gezond in Midden-Drenthe

Gezond in Midden-Drenthe is een platform met informatie over de vele facetten van gezondheid. Denk aan bewegen, sport, voeding, leefstijl en duurzaamheid. Het team van Gezond in Midden-Drenthe bestaat uit zes beweeg- en leefstijladviseurs die samen met inwoners werken aan een vitaal en verenigd Midden-Drenthe.

Er zijn in de regio veel inwoners, (sport)verenigingen en initiatieven die raakvlakken hebben met bewegen, leefstijl en gezondheid. Gezond in Midden-Drenthe is er dan ook voor iedereen. Het team bestaat uit collega’s van SportDrenthe, Welzijnswerk Midden-Drenthe en de gemeente Midden-Drenthe. Ze ondersteunen bijvoorbeeld (sport)verenigingen, gezonde activiteiten bij scholen of beweegactiviteiten. Het team verbindt verschillende partijen aan elkaar en versterkt bestaande relaties en zoekt zo naar nieuwe mogelijkheden. Samen kom je immers verder! 

Meer informatie
Wil je meer weten over Gezond in Midden-Drenthe? Kijk dan op de website. Heb je vragen, een leuk idee voor in jouw buurt, wil je advies over de aanpak of andere zaken of een activiteit organiseren in de buurt? Stuur dan gerust een mail naar de adviseurs via contact@gezondinmiddendrenthe.nl.

Logo GIMD