Nieuws

12 februari 2019

Avondschool Midden-Drenthe: wat wil JIJ nog leren?

Woon jij in Midden-Drenthe en wil jij: Iets nieuws leren? Zonder druk en stress verder komen? Praktisch leren? In je eigen tempo? Dan is de avondschool iets voor jou!

Avondschool Midden-Drenthe

Binnenkort start in Beilen de avondschool Midden-Drenthe. Wat kun je allemaal doen op de avondschool? Dat bepaal jij zelf. Wil jij bijvoorbeeld:

  • Een VCA-diploma halen?
  • Eindelijk je autotheorie-examen halen?
  • Beginnen met een basiscursus computeren?
  • Meer weten over EHBO?
  • Handiger worden met taal, rekenen of geldzaken?

Doe dan mee!

Informatieavond op 5 maart
Wil je meer weten over de avondschool? Kom dan op 5 maart tussen 19.00 en 20.00 uur naar de Karspelhof (Hofstraat 19). We geven je graag meer informatie. En we horen graag van jou wat JIJ zou willen leren. Je bent van harte welkom.

Wil jij helpen?
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor de avondschool. Wil jij helpen? Kom dan ook naar de inloopavond op 5 maart. Als vrijwilliger help je anderen met leren. Je leert bijvoorbeeld aan een deelnemer hoe je e-mails schrijft, een bijsluiter leest of een sollicitatiegesprek voert. Of je bereidt iemand voor op een examen. Interesse? Kom langs!

Over de avondschool

TijdDinsdagavond van 19.00 - 21.00 uur
PlaatsDe Karspelhof, Hofstraat 19 in Beilen
KostenGeen. Alleen als je examen gaat doen moet je dat zelf betalen
Koffie en theeVrijwillige bijdrage

*De avondschool wordt mogelijk gemaakt door Welzijnswerk Midden-Drenthe, Stichting Lezen en Schrijven en de Bibliotheek.

Terug