Nieuws

20 maart 2019

Nieuwe rail voor Beiler skaters

Vorig jaar hebben de Beiler skaters een mooie prijs gewonnen toen ze meededen aan het jongerenproject ‘Up to you’. ‘Up to you’ was een gezamenlijk project van het Dorpenoverleg Midden-Drenthe, Welzijnswerk Midden-Drenthe en de gemeente Midden-Drenthe. Hun deelname heeft ze een nieuwe skaterail opgeleverd voor de skatebaan.

Uitbreiding skatebaan
Melvin Kwint van de Beiler skaters had een leuk en origineel filmpje gemaakt over de skatebaan, die gehuisvest is naast de Drenthehal. Er was behoefte aan uitbreiding van de baan met een leuk attribuut, zodat er nog meer variatie komt in het steppen en skaten. De  skaters hebben een rail uitgezocht en de gemeente heeft deze een aantal weken geleden geplaatst.

Startsein
Melvin Kwint heeft op 18 maart dan ook het officiële startsein gegeven voor het in het gebruik nemen van de nieuwe rail. Wethouder Erjen Derks van de gemeente Midden-Drenthe en Janny Buiter, bestuurslid van het Dorpenoverleg Midden-Drenthe en Up2you spraken lovende woorden voor Melvin en de Beiler skaters en steppers. Inmiddels maken de jongeren met veel plezier volop gebruik van de nieuwe rail.

*Fotografie Herwin Kwint

groepsfoto opening rail skatebaan Beilen.jpg

foto opening raik skatebaan 2.jpg

foto opening rail skatebaan.jpg

Terug