Nieuws

23 juni 2019

Thuisblijver 5 is verschenen

Afgelopen week is alweer de vijfde editie van de Thuisblijver verschenen. Het magazine over langer plezier thuis wonen in Midden-Drenthe.

Het tijdschrift wordt weer huis-aan-huis bezorgd bij alle inwoners van 60 jaar en ouder. Daarnaast is het tijdschrift af te halen op de verschillende publieke plaatsen in de gemeente.

Wat staat erin?

Vervoer
Wilt u er lekker op uit of heeft u vervoer nodig naar de kapper of de winkel? In Midden-Drenthe zijn er veel verschillende vervoersvoorzieningen om u op weg te helpen. In deze Thuisblijver hebben we ze voor u op een rijtje gezet.

Respijtzorg; een oplaadmoment voor mantelzorgers
Respijtzorg, wat is dat eigenlijk? En hoe kan het mantelzorgers helpen? In deze Thuisblijver vertelt Gusta Manusiwa haar verhaal.

Senioren en schooljeugd Nieuw-Balinge samen actief
In Nieuw-Balinge zijn de leden van 60+ actief samen met de kinderen van groep 1 en 2 van de Meester Siebringschool aan de slag gegaan om sla, kruiden en diverse planten te zaaien. Het is niet de eerste keer dat jong en oud samen aan de slag gaan in Nieuw-Balinge. Lees meer in de Thuisblijver.

Verder vindt u een fotoverslag van de Kleurrijke KIMENA-fair in Smilde, informatie over de Spectrumbus, Levensboeken schrijven en nog veel meer.

Klik hier om de Thuisblijver online te lezen.


 

 

Terug