Nieuws

28 januari 2021

De Deeltas

Een actie voor en door ouderen in coronatijd.

Meer dan ooit speelt het leven zich binnen af, met minder contacten door corona. Daardoor kan het moeilijk zijn om dagelijks wat zinvolle afwisseling te vinden. Wij als ouderenwerkers willen graag alle zelfstandig wonende ouderen in de gelegenheid stellen om iets voor een ander te doen, met een tas vol warme aandacht! En misschien kunt u deze tas zelf ook heel goed gebruiken! Deze tas noemen wij ‘De Deeltas’.

Wat zit er in de Deeltas?
Een aardigheidje, iets om te doen, een leuke uitdaging, iets om te delen en nog veel meer! De tas breekt de dag, brengt iets nieuws en verbindt.

Voor wie is de tas?
Voor iedere oudere die geïnteresseerd is in tips en mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan met een zinvolle en afwisselende invulling van de dag.

Hoe komt u aan de tas?
U kunt de tas gratis krijgen door u aan te melden bij Welzijnswerk Midden-Drenthe. Bel hiervoor naar 088 16 51 200 of mail naar info@welzijnswerkmd.nl.
We zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30-13.30 uur. Met u spreken we dan af op welke ochtend of middag u een tas kunt ophalen bij
één van onze locaties in Beilen, Smilde en Westerbork. Kunt u de tas niet zelf komen halen? Dan mag u hem ook af laten halen door iemand die u kent. Eventueel in overleg bezorgen wij de tas bij u thuis. Bij het afhalen en bezorgen houden wij ons natuurlijk aan alle geldende coronamaatregelen
van de Rijksoverheid.

Doet u mee?!
Wilt u een oudere in uw omgeving of uzelf verrassen met deze leuke tas? Meld u dan nu aan!

Hartelijke groet
Team Ouderenwerk

U kunt ons volgen op onze nieuwe facebookpagina: Ouderenwerk Welzijnswerk Midden-Drenthe

Terug