Nieuws

15 april 2021

Online bijeenkomst discgolf Beilen

In Beilen ligt sinds 2 jaar een 9-holes discgolfbaan, gelegen tussen de Lijsterlaan en de A28. De baan maakt onderdeel uit van het doe – en beleefpad, dat is opgezet door Rondje Beilen en Platform Beilen-West in 2019.

Disc Golf is de frisbeevariant van golf. De spelers moeten een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen. Het doel is de polehole, dit is een ronde metalen basket op een standaard. Wanneer de frisbee in de basket is beland, heb je de hole afgerond. Geregeld wordt er al discgolf gespeeld, maar dit zou nog veel meer kunnen! Ook in deze tijd is het prima coronaproof te spelen. We willen discgolf graag meer promoten, activiteiten ontplooien, en dergelijke. Zodat de baan nog meer gebruikt gaat worden. Hiervoor zoeken we een aantal inwoners uit Beilen die zich hiervoor in willen zetten en ideeën hebben.

Daarom organiseren we op 22 april om 20.00 uur een digitale bijeenkomst via ZOOM. Heeft u interesse om vrijblijvend aan te sluiten en mee te denken geeft u zich dan op via: e.doezeman@welzijnswerkmd.nl of 088 - 165 12 82.

U ontvangt 2 dagen voor de bijeenkomst de zoomlink in uw mailbox. We zien u graag op 22 april, tot dan!

Wilt u vooraf meer weten over de baan of discgolf, kijk dan op: https://www.rondjebeilen.nl/discgolf-in-beilen

 

Terug