Nieuws

21 juni 2021

Nieuwe deeltas voor ouderen: zomaar een zomerdag

Na de eerste Deeltas in januari, is het nu tijd voor de tweede deeltas: Zomaar een zomerdag. De Deeltas is een initiatief van het ouderenwerk van Welzijnswerk Midden-Drenthe. In de tas zit een aardigheidje, een leuke uitdaging, iets om te delen en nog veel meer. Het is een actie voor en door ouderen. Wilt u ook zo’n Deeltas hebben? Dan kunt u hem vanaf 28 juni komen ophalen.

Zomaar een zomerdag
De coronamaatregelen worden steeds verder versoepeld. Belangrijk is nog steeds dat we drukte blijven vermijden. Wellicht kunt u een steuntje in de rug gebruiken, omdat die laatste ‘corona’ loodjes toch wat zwaar wegen.
Daarom willen wij ouderenwerkers alle zelfstandig wonende ouderen iets leuks aanbieden. Voor uzelf, maar ook voor een ander. Een tas vol uitdagende aandacht! Deze tas noemen wij de Deeltas met als thema zomaar een zomerdag.

Wat zit er in de Deeltas? 
Een aardigheidje, een leuke uitdaging, iets om te delen, iets om in beweging te zijn en nog veel meer! De tas breekt de dag, brengt nieuwe uitdagingen en verbindt. 

Voor wie is de tas?
Voor iedere oudere die geïnteresseerd is in tips en mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan met een leuke en afwisselende invulling van zomaar een zomerdag.

Hoe komt u aan de tas?
Vanaf 28 juni kunt de Deeltas ophalen. U kunt de tas aanvragen bij Welzijnswerk Midden-Drenthe. Bel hiervoor naar 088 16 51 200 of mail naar info@welzijnswerkmd.nl. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-13.30 uur. 

Kunt u de tas niet zelf ophalen?  Dan mag u hem ook op laten halen door een familielid of een buurman of buurvrouw (max. 2 per persoon). We houden ons bij het ophalen uiteraard aan de geldende coronamaatregelen. 

Terug