Nieuws

05 november 2021

Coronamaatregelen vanaf 6 november

Afgelopen dinsdag zijn er door de overheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd.

Mondkapjes
Dat betekent dat wij u vragen om vanaf nu weer een mondkapje te dragen in de centrale hal van onze locaties de Karspelhof, 't Beurtschip en de Nassaukade. 

Coronatoegangsbewijs
Doet u mee aan een van onze activiteiten in een sporthal of het zwembad? Dan heeft u vanaf maandag een coronatoegangsbewijs en een ID-bewijs nodig om mee te kunnen doen. Het coronatoegangsbewijs is het bewijs dat u volledig gevaccineerd bent, van corona bent hersteld, of dat u negatief bent getest. Bij de start van de activiteit gaan wij uw QR-code  en ID-bewijs controleren. Zonder deze code mogen wij u helaas niet mee laten doen aan de activiteit. 

QR-code aanvragen

Heeft u nog geen QR-code? Dan kunt u die op meerdere manieren aanvragen: 

  • Heeft u een smartphone? Dan kunt u hierop de app coronacheck installeren. Als u daarna inlogt met uw DigiD dan staat uw QR-code in de app.
  • Heeft u geen smartphone? Dan kunt u de QR-code ook op papier krijgen. Ga hiervoor naar de website www.coronacheck.nl. Log hier in met uw DigiD. Daarna kunt u de QR-code downloaden en printen.
  • Heeft u geen DigiD of ontvangt u het bewijs liever per post? Dan kunt u bellen met de GGD op 0800 1351. De medewerkers van de GGD helpen u dan verder.

Tot slot vragen wij u vriendelijk om u aan de volgende basismaatregelen te houden:

  • Blijf thuis bij klachten.
  • Ontsmet uw handen als u binnenkomt.
  • Houd 1,5 meter afstand. 
  • Draag een mondkapje in openbare ruimtes.

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van uw QR-code of heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 088 16 51 200.

Terug