Nieuws

01 juni 2022

Gezondheidsmarkten in Westerbork, Beilen of Smilde

Hoe gezond is uw leefstijl? Ontdek het van dinsdag 7 juni tot en met donderdag 9 juni op de gezondheidsmarkten in Westerbork, Beilen en Smilde. Op de markt zijn verschillende partijen aanwezig zoals het team Gezond in Midden-Drenthe en Mantelzorg en Discgolf Beilen. Ook kunt u een gratis leefstijlcheck doen.

Studenten van het Drenthe College zorgen daarnaast voor spel en vertier. In de Gezonde Huiskamer kunt u uw eigen gratis smoothie bij elkaar fietsen op de speciale smoothiefiets en een gratis leefstijlcheck laten doen. De check kijkt naar uw lengte en gewicht en bepaalt uw lichaamssamenstelling en knijpkracht. Daarnaast krijgt u een vragenlijst over onder meer voeding, beweging en slaap. De uitslag van de check wordt besproken met een leefstijladviseur. Ook krijgt u een rapport met de uitslag mee. Jongeren van 16 tot 20 jaar krijgen bij het doen van de leefstijlcheck een gezondheidsbon van €15,-. Hiermee kunnen ze leuke, gezonde en sportieve spullen kopen. 

Westerbork, Smilde en Beilen
De gezondheidsmarkten beginnen om 09.00 uur en duren tot 19.00 uur.
Dinsdag 7 juni: Westerbork (Marktplein Jumbo/Burg. G. van Weezelplein)
Woensdag 8 juni: Beilen (Bordes gemeentehuis Raadhuisplein)
Donderdag 9 juni: Smilde (parkeerplaats Jumbo Veenhoopsweg)

Lokale mogelijkheden
Ook het team Gezond in Midden-Drenthe is bij de gezondheidsmarkten aanwezig. Zij kunnen u alles vertellen over hoe u met behulp van lokale mogelijkheden aan de slag kunt gaan met gezondheid en/of beweging.

Terug