Nieuws

27 april 2023

Thema derde Ontmoetingsplaats Besturen is jeugd

Hoe kan een vrijwilligersorganisatie meer jeugd bereiken? En wat zijn de triggers voor jongeren om vrijwilligerswerk te (gaan) doen? Het zijn vragen die centraal staan tijdens de derde Ontmoetingsplaats voor besturen van vrijwilligersorganisaties op dinsdagavond 23 mei.

De avond met als thema ‘jeugd’ vindt plaats in Jeugdsoos Chill-in in Beilen (Omloop 5) en begint om 19.30 uur. Sprekers zijn Martin Leistra (voorzitter Chill-in), Pascal van der Aa (docent Volta) en Stefan Westerveld (jongerenwerker Welzijnswerk Midden-Drenthe).

Aanmelden
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan tot en met 20 mei via Ruth Kleinhuis van het Servicepunt Vrijwilligerswerk via r.kleinhuis@welzijnswerkmd.nl.

Ontmoetingsplaats voor bestuursleden
De Ontmoetingsplaats voor bestuursleden van vrijwilligersorganisaties is gestart in mei 2022. Uit gesprekken met vrijwillige bestuurders bleek dat er behoefte is aan onder meer verbinding en ontmoeting, om zo kennis en ideeën te kunnen uitwisselen. Het initiatief ontstond vanuit de gedachte dat je met elkaar meer kunt bereiken.

Terug