Nieuws

02 november 2023

Servicepunt Vrijwilligerswerk verrast 30 vrijwilligers met bos bloemen

Op donderdag 7 december zet ons Servicepunt Vrijwilligerswerk vrijwilligers in Midden-Drenthe in het zonnetje! Dan is het namelijk de Dag van de Vrijwilliger, een landelijke dag waarop we stilstaan bij alles wat vrijwilligers doen. Natuurlijk laat het Servicepunt deze dag ook dit jaar niet zomaar voorbij gaan. Daarom worden 30 vrijwilligers verrast met een mooie bos bloemen!

Welke vrijwilliger in Midden-Drenthe verdient echt een bloemetje? Die opgewekte vrijwilliger in het dorpshuis, die altijd bereid is om een klusje te doen? Die tante die ouderen in het dorp bezoekt voor een gezellig praatje? Het bestuur van de sportvereniging dat zich iedere keer weer buigt over ingewikkelde regelzaken? Of die buurjongen die – door weer en wind – op het sportveld de wedstrijd staat te fluiten?

Aanmelden
Laat het Servicepunt Vrijwilligerswerk weten wie jouw favoriete vrijwilliger is! Wie weet bezorgen zij op 7 december dan wel een prachtige bos bloemen bij hem of haar thuis. Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 december via www.welzijnswerkmd.nl/actiepagina.

Terug