Vragenlijst Beilen-West

Beste bewoner van Beilen-West,

Samen delen met je buurtgenoten. Heb jij daar wel eens aan gedacht? Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar samen delen heeft allerlei voordelen. Het is goedkoper, maar het kan ook gezellig zijn. Omdat mensen samen minder spullen kopen is het goed voor klimaat en biodiversiteit. En door te delen ontmoet je nieuwe mensen in je buurt.

Welzijnswerk Midden-Drenthe wil samen met de Natuur- en Milieufederatie onderzoeken of er in Beilen-West enthousiasme is om samen spullen te delen of ontmoetingsplekken te creëren. Dat kan op allerlei manieren. Waarbij er al één inwoner is die een idee heeft om een voedsel- of pluktuin te ontwikkelen. Wellicht vindt jij dat ook een goed idee. Het kan ook zijn dat je andere ideeën hebt.

Wil jij ons helpen?
Om hierachter te komen hebben we jouw hulp nodig. Zou je online deze enquête voor ons in willen vullen?

https://kwiksurveys.com/s/ApZkjUVz 

De resultaten van deze enquete gebruiken we om te zien of er genoeg interesse is om samen met een eerste groepje kennis te maken. Als dat zo is gaan we van daaruit werken aan een actieplan waarin we praktische wensen en ideeën meenemen. Bedankt alvast voor het invullen en wie weet tot snel!

PS heb je vragen over duurzaamheid of de energietransitie? Neem dan contact op met Johannes Schouten (opbouwwerker Welzijnswerk Midden-Drenthe), 06 25 09 84 80.